De oplossing Alcatel-Lucent

Audit : een moment van informatie en advies

De sterke ervaring van de leden van ons team en onze verbintenis in het beheer van projecten, laat ons toe een echte begeleiding te geven aan ondernemingen m.b.t de keuze van verschillende informatie en- communicatiesystemen.

Betrokkenheid, nauwkeurigheid en efficiëntie

Wij ontwikkelen en zetten dagelijks communicatie en- informatiesystemen in die overeenkomen met uw behoeftes.  Zo kan u volop genieten van de laatste innovaties van de digitale technologie.  De kwaliteit van onze installaties en de hoge kwalificatie van onze techniekers verzekeren een duurzaamheid op lange termijn aan uw systemen.

Onderhoud

ONE PARTNER beschikt over een reactieve en performante onderhoudsdienst. Het geheel van onze middelen en expertises zijn ter uw beschikking om een kwaliteitsservice te verzekeren.

OXO-Connect-ONE PARTNER ALCATEL BELGIQUE

20 million SMB workers use Alcatel-Lucent Enterprise

De oplossing UNIFY

Laat ons uw gesprekken intenser maken en sta versteld van uw bureautelefoon

OpenScape Desk Phone Range

Intuïtief, compact en voorzien van ‘gigabit at the desktop’ technologie. De OpenScape-familie van ergonomische IP-bureautelefoons staat garant voor gebruiksvriendelijke, intuïtieve en veelzijdige communicatie-ervaringen.

Dankzij de eenvoudige implementatie, onberispelijke high-definition audio en Gigabit Ethernet-poorten kunnen gebruikers genieten van communicatiemogelijkheden die de beste optimale productiviteit bieden binnen hun categorie.

ONZE UNIFY OPLOSSINGEN

Met de cloud als hoeksteen biedt Unify een veilige en naadloze Unified Communications als Service (UCaaS)-ervaring. Hierdoor verenigt u de verschillende spraak-, video- en datanetwerken, maar ook de applicaties en aangesloten apparaten binnen één gebruiksvriendelijk platform: de zekerheid van betrouwbare, effectieve en efficiënte samenwerking, op elke plaats en op elk moment. Het resultaat is een transformatie van de manier van communiceren en samenwerken in het bedrijf, waardoor de collectieve inspanning wordt versterkt, activiteit wordt gestimuleerd en commerciële prestaties worden verbeterd.

Digitale samenwerking tussen teams

0+
Gebruikers per dag
0
Telecom specialisten
0+
Zakelijke toepassingen
0
Telecom-oplossingen

Vind onze oplossingen

Veelzijdig en steeds tot uw dienst, is onze prioriteit uw tevredenheid. Hiervoor bieden we kwaliteitsproducten die onze teams perfect kennen om u op maat gemaakte oplossingen voor te stellen die aangepast zijn aan uw behoeften.

CONTACTEER ONS

Bedankt voor je bericht. Hij is gestuurd.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.

Informatie

  • 02 880 98 32
  • 02 880 98 34
  • contact@one-partner.be
  • Avenue pasteur, 6 1300 Wavre België

Kantooruren

maandag 9:00 - 12:30   14:.00-17:00
dinsdag 9:00 - 12:30   14:.00-17:00
woensdag 9:00 - 12:30   14:.00-17:00
Donderdag 9:00 - 12:30   14:.00-17:00
vrijdag 9:00 - 12:30   14:.00-17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten