Wie zijn we ?

ONE PARTNER is een integrator van ICT-oplossingen.  Zijn ervaring in de telecomwereld sinds 2016 stelt hem in staat om een betrouwbare, sterke oplossing te bieden alsook een uitstekende service.

De bestuurder van One Partner, François Juston, die gepassioneerd is door technologie, heeft een geavanceerde ervaring en deskundigheid op het gebied van telecom sinds 2006.

Hij is eerst gestart als klantenadviseur van 2006 tot 2008 in de telecomwereld op niveau van de klantentevredenheid na installatie. Zijn missie was de opvolging en het beheer van de klanten op 1e level support.

In 2008 werd hij verantwoordelijke voor de pool van het klantenbeheer tot 2011.

In 2011 werd François Juston agentschapsdirecteur, consolideert hij het nieuwe systeem voor klantenbeheer CRM en maakt hij het mogelijk om het tijdsbeheer en interventietijd te verminderen met 45%.

In 2016 en 2018 neemt hij deel aan de overwinning van de grote Deloitte prijs voor technologie in het domein van media telecom.

Na een geslaagde ervaring van 10 jaar in de ICT-wereld, beslist François Juston om het bedrijf One Partner te creëren, om een alternatief te bieden op de markt met het gamma Alcatel-Lucent en Cloud Technologies services.

Na een belangrijke technische en administratieve infrastructurele ontwikkeling en meer dan 3000 actieve klanten, versterkt One Partner zijn leiderspositie op de Belgische markt.

One Partner beschikt over een kwaliteitsservice, die na elke interventie en installatie telefoneert om voortdurend zijn diensten te verbeteren.

Ons objectief is onszelf te verzekeren dat u wel degelijk geniet van de laatste technologische evoluties op het gebied van de verschillende middelen voor informaticatoepassingen.  Zowel op gebied van

IP-telefonie als van video conferentie.

Wij bieden een globale service aan met het oog om ons te richten als uw enige gesprekspartner. Zodoende optimaliseren wij uw communicatie en uw verschillende informatica- en telecomsystemen.

Audit, een moment van informatie en advies.

De sterke ervaring van de leden van onze ploeg en onze inzet in het beheer van projecten, maakt het mogelijk om een echte begeleiding te geven aan bedrijven in de keuze van hun verschillende informatica- en communicatiesystemen.

Betrokkenheid, discipline en efficiëntie.

Wij ontwikkelen en implementeren dagelijks de communicatie- en informaticasystemen die nodig zijn volgens uw behoeftes. Zo geniet u ten volle van de laatste innovaties van de digitale technologie.

De kwaliteit van onze installaties en de hoge kwalificatie van onze techniekers verzekert een duurzaamheid op lange termijn voor uw systemen.

Onderhoud

ONE PARTNER beschikt over een reactieve en doeltreffende onderhoudsdienst.  Het geheel van onze resources en expertises zijn ter uw beschikking om een kwaliteitsprestatie te verzekeren.

Wij maken er een erezaak van dat onze adviseurs bij u langskomen na elke installatie om een werfbezoek uit te voeren, zoals een architect dit zou doen voor de bouw van een nieuwe woonst.

Een uitzonderlijke service, een unieke oplossing.

Neem contact met ons op!
oxo connect alcatel one partner belgique

Service is ons werk, uw tevredenheid een plicht!

0+
Gebruikers per dag
0
Spécialistes Télécom
0+
Zakelijke toepassingen
0
Telecom-oplossingen